1a femenina

Fermesa, autoritat i campiones d’hivern

1a divisió femenina. El Barça tanca l’any 2019 sense deixar cap opció al Granadilla

BARÇA 3 granadilla 1

BARÇA:Paños, Mapi León, Melanie (Codina, 89’), Jenni Hermoso, Marta, Alexia, Patri (Losada, 87’), Graham, Pereira, Oshoala (Aitana, 74’), Martens (Mariona, 59’).GRANADILLA:Reis, Jujuba, Martín Prieto (Sira Pérez, 89’), Pisco, Borini, Ramos, María José (Allegra, 67’), Doblado, Gavira, Aleksandra, Paola (Ana, 82’).GOLS:1-0 (16’) Oshoala. 1-1 (61’) Martín-Prieto. 2-1 (77’) Graham. 3-1 (83’) Alexia.ÀRBITRE:Sara Fernández. T.G.: a la visitant Aline Reis.PÚBLIC:1.298 espectadors al Johan Cruyff.

El Barça va tancar ahir el 2019 amb bona nota: amb un triomf solvent contra el Granadilla canari, amb punts més que l’Atlético, el gran rival en la lluita pel títol, i el campionat d’hivern sota el braç. A més, el conjunt blaugrana continua comptant els partits al Johan Cruyff per victòries: nou de nou per a les jugadores de Lluís Cortès. Ahir, va ser gràcies a les dianes d’Oshoala, Caroline Graham i Alexia Putellas en un duel en què el Barça no va patir gaire. I això que la visitant Martín Prieto va fer el gol de l’empat després del descans. Va ser un avís per al conjunt blaugrana, que estava fent un autèntic monòleg de joc. Les jugadores de Lluís Cortès van posar una marxa més i van acabar de sentenciar el duel per posar el llaç a l’any 2019.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)