2a divisió FEF

L’Andorra acaba la primera volta amb un triomf de justícia

Per la mínima. L’Olot no pot fer front a la defensa tricolor, sòlida fins als darrers instants

ANDORRA 1 OLOT 0

ANDORRA:Ratti, Loureiro, Martos (Vilanova, 89’), Gaffoor, Jilmar, Riverola, Marchán, Bover (Adri Lledó, 83’), Musa (Iker, 87’), Moha i Casadesús.OLOT:Pol, Soler, Arnau Comas (Vivi, 6’), Baró, Aspar, Chavarria, Pedro, Héctor Simón, Masó (Eloi Amaga, 61’), Kilian i Peque (Xumetra, 73’).GOL:1-0 (45’) Moha.ÀRBITRE:Baiges Dones.T.G.:als locals Riverola, Musa; als visitants Héctor Simón i Eloi Amagat.COMENTARI:L’Andorra va arrodonir una gran primera volta amb una justa victòria davant l’Olot gràcies a un gol de Moha al temps afegit del primer temps. Els tricolors van dominar de manera clara els 45 minuts inicials, justament amb Moha com a home més actiu. De fet, el davanter senegalès ja havia fet lluir en dues ocasions Pol Ballesté abans que, en l’últim instant, agafés una pilota rebotada després d’un córner i la col·loqués ajustada al pal per marcar l’1-0. En el segon temps, l’Olot va intentar fer un pas endavant amb un canvi de sistema que, durant una estona, va descol·locar el quadre de Gabri. A partir del quart d’hora, però, el duel es va tornar a equilibrar i l’Andorra va saber defensar-se amb ordre per mantenir el marcador favorable. De fet, les ocasions més clares per marcar en aquest segon període van tornar a ser de l’equip local, amb Casadesús i Riverola obligant a intervenir Pol Ballesté, actiu en el tram final de l’enfrontament.