Girona

El Girona obté la cessió de Brandon Thomas (Osasuna)

Girona. El conjunt de Montilivi incorpora fins a final de temporada l’extrem procedent del conjunt navarrès (8 partits i 406 minuts de joc a primera aquest curs)

El Girona ha fet oficial la incorporació de Brandon Thomas en qualitat de cedit procedent de l’Osasuna. L’extrem jugarà de blanc-i-vermell fins el proper 30 de juny i Pep Lluís Martí veu complert un dels seus objectius; disposar d’un extrem vertical i profund als espais, que s’adapta a les seves demandes tàctiques i que, a més, el balear coneix a la perfecció després de compartir vestidor al Mallorca en la seva etapa com a jugador.

Format al conjunt balear (va néixer a Santanyí el 1995), Brandon va ser traspassat per tres milions d’euros a l’Stade de Rennais francès (onze partits el curs 2017/18) però ja la campanya passada va jugar cedit a l’Osasuna i es va convertir en una peça clau en l’ascens navarrès a la màxima categoria (36 partits i cinc gols). El maig passat, l’Osasuna va compar el futbolista per dos milions exercint una opció de compra, però després d’una participació intermitent enguany (8 partits en la lliga i un en la copa) ara surt cedit al Girona a la recerca de minuts de joc i per lluita per un nou ascens a la màxima categoria.

El balear serà presentat demà com a nou futbolista blanc-i-vermell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)