Girona

Amb remuntada

2.700 espectadors. Montilivi va rebre un primera encara amb grades de ciment i una lona gegant i es van recaptar 21.400 euros

GIRONA 2 VILA-REAL 1

GIRONA:De la Fuente; Àngel Rangel, Zamora, Miguel, Pablo; Matamala; Juanjo, Melero (Eloi Amagat 73’), Raúl Caballero, Víctor Morales (Chechu 65’); i Ernesto (Dani Morales 89’).Entrenador:Josep Maria NoguésVILA-REAL:López Vallejo; Armando Sa, Quique Álvarez, Peña, Alcántara; Arzo, Josico, Héctor Font, Cazorla; José Mari (Battaglia 79’) i Forlán.Entrenador:Mauricio PellegriniGOLS:0-1 (47’) Peña. 1-1 (74’) Raúl Caballero, de penal. 2-1 (88’) Eloi .ÀRBITRE:Pérez Lasa, del comitè basc.T.G.: Matamala, Zamora, Miguel i Eloi; Forlán i Quique Álvarez.

Tot i ser un rival de primera, el cert és que Montilivi no va oferir un gran aspecte contra el Vila-real. Tampoc era un estadi massa atractiu per passar-hi una nit d’octubre, tot i que eren Fires. El camp era aleshores pur ciment i allà on s’aixeca ara la grada de preferent (i l’ampliació amb 2.000 seients extres), abans la zona frontal a la tribuna estava ocupada per una immensa lona. I en els gols no hi havia ni una sola cadira. Tot i això, s’hi van aplegar uns 2.700 espectadors (no hi havia, per descomptat, torns) que van deixar 21.400 euros de recaptació. I els guanys de l’eliminatòria van ascendir més enllà dels 40.000 perquè el Girona va rebre 21.000 euros més de Canal 9, que va retransmetre el partit pel País Valencià. A la gespa, el Girona va remuntar un gol en la segona meitat de Peña amb un penal transformat per Caballero i el 2-1 marcat per un dels històrics, Eloi Amagat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)