Girona

“No ens serveix guanyar només a casa”

Girona. El tècnic Pep Lluís Martí ha atès els mitjans en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge (20.30h) al camp del Tenerife

Poques hores després de guanyar l’Extremadura i moltes hores abans de visitar el Tenerife el tècnic Pep Lluís Martí ha atès els mitjans per analitzar el partit de diumenge.

Partit especial

Per al mallorquí el duel a Tenerife suposa el retorn a la que va ser casa seva com a jugador i entrenador. “Després de tres temporades com a jugador i entrenador sempre és especial, i és que és el club que sempre m’ha obert les portes”, comenta Martí.

Guanyar a fora

Després de tornar a assaborir el triomf el tècnic confia en treure un bon resultat a fora, on l’equip està patint i li costa treure resultats. “No ens serveix guanyar només a casa i ara anem a Tenerife on sabem que costarà, però és una oportunitat per aconseguir sumar els tres punts a fora. Els dos equips necessitem la victòria i no ens serveix una altra cosa”, destaca el tècnic, que sap que no serà fàcil: “És dels equips que té més possessió de la lliga així que li haurem de treure la pilota per generar perill”.

La llista

El tècnic s’endurà a vint jugadors a Tenerife, així que haurà de descartar dos futbolistes a última hora. De fet, només deixa fora per decisió tècnica a Suárez, perquè els altres que no hi son estan lesionats –Samu Saiz–, sancionats –Juanpe, Aday i Granell– o amb la selecció –Santi Bueno. “Alguns tenen molèsties i com que viatgem demà al matí haurem de veure allà qui està preparat per competir”, va destacar el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)