Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“No tenim cap dubte que la lliga és la nostra prioritat”

Com és habitual el dia previ a un partit, el tècnic del Girona, Pep Lluís Martí, va analitzar com arriben els seus futbolistes al duel dels setzens de final de copa contra el Vila-real, després que en l’últim partit de lliga perdessin per la mínima en la visita a l’Heliodoro Rodríguez López contra el Tenerife (1-0). “Després de perdre, el que tenim tots són ganes de competir de nou. Volem passar l’eliminatòria, tot i que no tenim cap dubte que la lliga és la nostra prioritat; per tant, una mica sí que tenim el cap posat en el matx de diumenge”, comentava el balear, que deixava clares les prioritats de la plantilla. “Tot i tenir clara la nostra lluita, tampoc donarem l’esquena a una copa tan atractiva”, puntualitzava.

La copa s’ha convertit per al Girona en una escapatòria als mals resultats que ha tingut recentment en la lliga –quatre derrotes en els últims cinc partits–. Tot i això, Martí té clar que aquesta és la millor competició per donar l’oportunitat d’entrar als menys habituals i fer un pas endavant per ajudar l’equip. “És important que tots els jugadors tinguin minuts i aquests tipus de partits van molt bé per això”, deia el tècnic blanc-i-vermell, que hi afegia: “Hem anat fent rotacions per tal que tothom participi, que ofereixi el nivell i que competeixi bé. El que no m’agrada és l’acumulació de partits i el fet de no tenir una setmana llarga per preparar bé el matx de lliga. Fa setmanes que només juguem i recuperem.”

El temps

El temporal que està afectant Catalunya en els darrers dies també és una preocupació per a Martí pel que fa a l’estat del terreny de joc i les inclemències a l’entorn. “Farà fred i plourà però ens haurem d’adaptar a les circumstàncies. El camp hauria d’estar bé per competir i tornar a guanyar per recuperar sensacions”, explicava l’entrenador del Girona, que mostrava respecte pel Vila-real, faci o no rotacions. “Té molta arribada i acumulen homes al centre amb un dibuix en forma de rombe. Segur que volen arribar lluny en la copa i trauran un onze competitiu que ens posarà les coses molt difícils”, va afirmar.

EL CANVI DE XIP

“Després de perdre a Tenerife el que tenim tots són ganes de competir de nou i tornar a guanyar”

L’OPORTUNITAT

“És important que tots els jugadors tinguin minuts i aquests tipus de partits van molt bé per això”

EL HÀNDICAP

“Normalment hem fet rotacions, però el fet de no tenir la setmana llarga per preparar la lliga no m’agrada”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)