El Girona es desfà en el segon temps i és eliminat (0-3)

Girona. En un buit Montilivi, amb menys de 1.000 espectadors, el conjunt blanc-i-vermell és golejat pel Vila-real i diu adéu a la copa

El Girona ja es pot centrar a partir de demà en el que de veritat li importa, la lliga. I és que l’equip orientat per Pep Lluís Martí ha caigut (0-3) en un buit Montilivi, que no ha arribat al miler d’espectadors, a mans d’un efectiu Vila-real. Samu Chukwueze, que ha entrat a la segona part, ha destrossat als blanc-i-vermells amb dues accions determinants.

I això que poc de transcendència ha succeït a la primera part en un camp en què la pilota ha rodat prou bé, tot i la incessant pluja. Cap dels dos equips ha aconseguit sotmetre a l’altre, ni controlar el joc i, en un context d’igualtat, tots dos han tingut els seus moments i les seves aproximacions, sense acabar cap d’elles en gran ocasió. Pel Girona, el més rellevant han estat, tres xuts d’Àlex Gallar sense punteria i una altre de Brandon amb la mateixa sort; pel Vila-real, diverses internades per banda esquerra, entre Ontiveros i Quintillà, ben resoltes per Juan Carlos i la defensa, i un remat de cap d’Anguissa que ha marxat fora.

El guió ha estat igual en la segona part, però el primer gol dels groguets ha decantat la balança. Després de la diana, obra de Funes Mori (54’) que ha marcat de cap a la sortida d’un córner, ho ha intentat després el Girona, que ha aconseguit ficar pilotes a tres quarts, entre línies, però li ha faltat frescor i encert en la última passada i no ha aconseguit generar situacions de gol.

L’entrada a la gespa Samu Chukwueze, amb el partit viu, ha estat defintiva, ja que ha estat l’encarregat de fulminar-lo. Primer ha iniciat la jugada del 0-2, de Santi Cazorla (70’) que ha recollit un refús dins l’àrea per batre Juan Carlos amb un xut inapel·lable; i tot seguit (72’), amb el conjunt local rendit, s’ha tret del barret una espectacular jugada individual en la qual ha deixat enrere a tres defenses i amb una gran finalització ha sentenciat. Ha buscat fer el gol de l’honor el Girona, l’ha fregat Carlos Martínez, del filial, amb un remat de cap al pal, i, també Àlex Gallar i Marc Gual en sengles accions, però no han estat fins.