Girona

Més valia quedar-se a casa

De rècord. Partit en família amb menys d’un miler d’espectadors a Montilivi, la xifra més baixa des que el Girona es va instal·lar en la LFP. El duel va coincidir amb la petició de confinament

Tot i que l’Ajuntament va tancar tots els equipaments municipals i que el conseller d’Interior demanava que la gent es tanqués a casa, la disputa del partit no va perillar. I la gespa va ser la millor notícia, perquè va resistir molt bé. El temporal, però, sí que dificultava moltíssim la presència de públic. De fet, arran de les recomanacions de Protecció Civil d’evitar els desplaçaments, el Girona va anunciar a mitja tarda que retornaria l’import de l’entrada als aficionats que no hi poguessin anar. El temporal era, amb diferència, l’argument més negatiu, per sobre del mal moment de l’equip en la lliga i del fet que el Vila-real tampoc és un dels conjunts més cridaners de primera.

I problemes per entrar

Per acabar-ho d’adobar, un problema en el sistema de torns va dificultar l’activació del carnet dels abonats que havien reservat l’entrada i va provocar cues (i indignació) a les taquilles quan el partit ja començava. Tot plegat va convertir Montilivi en un estadi pràcticament buit quan els jugadors sortien al camp. Fins i tot a les zones cobertes (la tribuna i la preferent superior) l’ocupació era pobríssima. Superat un quart d’hora de partit, plovent, el club va permetre als aficionats de gol i de preferent inferior instal·lar-se a les zones cobertes, una mesura habitual quan el Girona competia en categories inferiors i plovia.

El comptador dels torns es va aturar ahir en 928 espectadors, la xifra més baixa des que el Girona es va instal·lar en la LFP. L’afluència deixa enrere els 1.487 espectadors del Girona-Sporting del 29 de setembre del 2012, amb un ruixat a Montilivi (3-1). Fins i tot en l’amistós de l’estiu passat contra l’Osca hi va haver més persones (1.106).

Ni a porta tancada

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va explicar a RAC1 que havia suggerit al club que el partit es disputés a porta tancada. El Girona va estar en contacte des de primera hora del matí amb la federació espanyola, que no es va plantejar la suspensió. El Girona sí que va fer públics pel videomarcador i per megafonia els missatges de Protecció Civil sobre la recomanació de confinament.

S’HAVIA DE JUGAR

Amb la gespa en bon estat i sense marge de dates, la federació no veia motiu per a la suspensió
928
espectadors
va reunir el partit d’ahir a Montilivi. És la xifra més baixa des que el club va pujar a 2a A.
1.487
persones
era l’anterior xifra més baixa, un Girona-Sporting de lliga del curs 2012/13.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)