Girona

Marc Gual s’acomiada del Girona

El primer. El badaloní, autor de quatre gols en la lliga i dos en la copa, acabarà la temporada al Madrid B

El Girona viu les últimes hores del mercat d’hivern, que es tanca divendres a la nit, pendent de diversos moviments. El club té pensat fer més d’una incorporació, que s’afegiran a l’arribada de Brandon Thomas, però és imprescindible també obrir la porta de sortida, perquè les 25 fitxes estan ocupades. El primer que fa les maletes és Marc Gual, que aquest matí ja s’ha acomiadat dels companys. La confirmació del seu adeu només està pendent de la paperassa. Gual, que va arribar a Montilivi l’estiu passat cedit pel Sevilla, acabarà la temporada al filial del Madrid, a segona B.

El badaloní va començar la temporada acumulant molts minuts, però amb l’arribada de Pep Lluís Martí a la banqueta havia perdut protagonisme. Gual tanca la seva etapa a Montilivi com a segon màxim golejador de l’equip amb quatre gols –i dos més en la copa–, superat només per Stuani.

Un cop faci oficial la marxa de Marc Gual, el Girona compta allargar el nombre de baixes. Qui té tots els números de deixar el club és Sebas Coris, que no ha debutat en la lliga i acaba contracte al juny. Hi ha altres jugadors, com Àlex Gallar i Jordi Calavera, amb possibilitats de marxar també abans que es tanqui el mercat d’hivern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)