2a divisió FEF

Gols i rodatge a Peralada

Amistós. L’Olot s’imposa al camp dels xampanyers en un duel per mantenir el ritme competitiu i veure els menys habituals

peralada 2 olot 5

PERALADA:Asparó, Carles Puig, Cunill, Amoedo, Guillem, Jorge Torres, Biel Font, Pep Piany, Ferrón, Pime i Sergio Álvarez. També van jugar: Vilanova, Bertomeu, Ritxi, Arnau Ortiz, Pol Gómez, Josi i Caball.OLOT:Vito, Comas, Blázquez, Rigau, Chavarria, Eloi, Vivi, Albert Julià, Enric Genís i Moha. També van jugar: Masó, Soler, Marc Pagès, David Cruz, Hèctor Simón, Salinas i Puignau.GOLS:0-1 (13’) Enric Genís. 0-2 (25’) Moha. 0-3 (30’) Chavarria. 0-4 (49’) Moha. 1-4 (55’) Arnau Ortiz. 1-5 (78’) Peque. 2-5 (87’) Josu.ÀRBITRE:Albelda Bárcena.T.G.:Al local Jorge Torres i al visitant Rigau.

Aprofitant que el Peralada descansarà aquest cap de setmana, els xampanyers van disputar un amistós contra l’Olot, que va servir per mantenir el ritme de competició i per veure els jugadors menys habituals. El resultat era el de menys, però els olotins van aconseguir una clara victòria després d’encarrilar el partit en la primera mitja hora. La gran notícia per als de Garrido, però, va ser el retorn del defensa Albert Blázquez, que va jugar de titular després d’estar inactiu des del mes d’octubre per un trencament muscular. L’altra bona notícia per als olotins va ser l’aspecte golejador, en què l’equip ja va fer un pas endavant a Paterna. En aquest aspecte va destacar el reforç d’hivern Moha Chabboura, que va firmar un doblet en anotar el 0-2 i el 0-4. El jugador del filial Enric Genís, Chavarria i Peque van ser els altres golejadors, mentre que Arnau Ortiz i Josu, de falta, van marcar els gols del Peralada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)