2a divisió FEF

La gran oportunitat passa pel municipal

2a divisió B. L’Olot encadena dos partits com a local, contra la Nucia (diumenge a les 17 h) i el líder, el Sabadell, claus per escalar alguna posició

L’Olot inicia diumenge una sèrie de dos partits consecutius com a local que té encerclats en vermell al calendari. Si bé ja de per si, els equips dipositen esperances en un doble enfrontament a casa, després de cinc jornades invicte i amb les possibilitats intactes de contactar amb la part alta, els de la Garrotxa estan decidits a fer el salt, tot i que amb peus de plom, i no renuncien a obtenir un bon rèdit al municipal, on només han perdut dos partits –contra el Lleida i l’Oriola (0-1)–, han encaixat cinc gols i han sumat 21 dels 34 punts totals.

Després de 25 jornades disputades, dotze equips han tingut l’oportunitat de jugar dues jornades seguides davant la seva afició. D’aquests, cinc han aconseguit el ple de punts, un fet meritori, i és que el Cornellà ho ha fet en dues ocasions. El tram de calendari en què van disputar quatre dels cinc partits a casa –quatre victòries i un empat–, els del Baix Llobregat van fer el gran salt i van contactar amb la part alta de la taula: “A domicili costa molt guanyar però a casa se solen sumar més punts. Intentarem seguir la línia recent com contra el Barça B (1-0), el Cornellà (1-1) o el Castelló (1-0) però, sobretot, hem de saber què fer per guanyar la Nucia i després ja pensarem en el Sabadell”, comenta el migcampista de l’Olot Hèctor Simón.

Més de la meitat dels dotze equips que han jugat ja dos partits consecutius com a locals han sumat sis o quatre punts –una victòria i un empat–, un bon rèdit que els olotins intentaran aconseguir contra la Nucia, el proper diumenge a les 17.00 h, i el Sabadell, el cap de setmana del 22 i 23 de febrer. Precisament els valencians van vèncer el Lleida el dimecres 5 de febrer i el líder, el Sabadell, el cap de setmana passat sumant sis punts que li han permès posar fi a una mala dinàmica i tornar al camí de la lluita per classificar-se per a la copa: “La millor manera de preparar el proper partit és pensar només en el següent entrenament, sense visualitzar que ens toquen dos duels seguits a casa. Si no focalitzem els esforços en el que ens fa guanyar i pensem més del compte, ens despistarem”, explica el capità de l’Olot.

El record del curs passat

Tot i que ja ha passat un any, l’Olot guarda un bon record de l’última vegada que va encadenar dos partits al municipal. Els garrotxins van superar per la mínima l’Eixea (1-0) i el Terol (4-1) en les dues últimes jornades del 2017, sis punts que van permetre als de Garrido firmar la que és fins ara la millor primera volta al bronze.

Tot i que enguany els equips han pogut sumar un bon grapat de punts en els dos partits seguits a casa, aconseguir-ho no és gens fàcil, i és que, equips com l’Hèrcules (0 punts) o el Llagostera (dos i un punt), són exemples de la dificultat del repte.

LES REACCIONS

A domicili costa molt guanyar però a casa se solen sumar molts més punts. Intentarem seguir la línia que hem tingut en els últims partits

LA CATAPULTA

La millor manera de preparar el partit és pensar en el proper entrenament, sense visualitzar que ens toquen dos duels seguits a casa
Si no focalitzem els esforços en el que ens fa guanyar i pensem massa, ens despistarem
Hèctor Simón
capità de l’Olot
1. Barça B 28 punts
2. Castelló 27
3. Cornellà 27
4. Sabadell 26
5. Lleida Esportiu 25
6. Andorra 25
7. La Nucia 24
8. Espanyol B 22
9. Eixea 21
10. Vila-real B 21
11. OLOT 21
12. Ebre 21
13. Atlètic Llevant 21
14. Llagostera 18
15. Nàstic 15
16. Oriola 13
17. València Mestalla 12
18. Badalona 12
19. Hèrcules 11
20. AE Prat 5

MALA PEÇA AL TELER

El Cornellà, dos cops en cinc duels, va aprofitar la sèrie per fer el salt
El Llagostera (2 i 1 punt) no va poder treure suc dels dos partits a casa
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)