2a divisió FEF

Victòria convincent de l’Olot contra la Nucía (4-0)

2a divisió B. Els garrotxins superen al rival gràcies a la diana inicial de Masó, dues d’un inspirat Salinas, que ja és el màxim golejador de l’equip amb sis dianes i una de darrera de Moha

L’Olot ha aconseguit una victòria merescuda i plàcida contra la Nucía (4-0). Un gol al primer quart d’hora de Masó, dos més de Salinas al final de la primera part i en l’inici de la segona i un darrer de Moha en l’afegit ha decantat el duel a favor dels garrotxins que es mantenen tossuts a voler contactar amb la part alta de la taula.

Els primers compassos del partit han estat igualats i sense un dominador clar però l’Olot ha anat imposant el seu ritme a còpia de possessió i una bona interpretació del partit. Amb una pressió elevada de la Nucía buscant l’errada i la incomoditat, els olotins han trobat el camí del triomf en les dues primeres ocasions clares de gol que han tingut. En el 14, un servei de cantonada executat per Hèctor Simón l’ha rematat molt bé al punt de penal i amb molta potència Jordi Masó, que s’ha estrenat com a golejador aquest curs.

Amb avantatge en el marcador, l’Olot s’ha trobat encara més còmode damunt el terreny de joc. A més, quan la Nucía ha intentat mossegar terreny i arribar a camp contrari, els de la Garrotxa han assestat un altre cop als de César Ferrando amb el 2-0 d’Álvaro Salinas. El davanter ha aprofitat molt bé la centrada de José Antonio Soler des de la dreta per posar el pit i introduir la pilota a dins de la porteria d’Òscar Fornés (38’).

La segona part ha començat amb la Nucía buscant retallar distàncies però amb un Olot letal en atac. Esvaint dubtes, els olotins han fet el 3-0 novament de Salinas, que ha aprofitat una passada enrere de Xumetra per controlar i batre a plaer Fornés (50’).

El 3-0 favorable ha acabat amb el partit i les forces de la Nucía, i és que, en l’afegit, Moha ha fet el 4-0 definitiu estrenant-se amb la samarreta olotina.