2a divisió FEF

Esteve (Lleida) es defensa de les acusacions atacant

2a divisió B. El president diu que el club està pagant el que creu que li correspon pagar, sobre la denúncia d’Hisenda

El president del Lleida, Albert Esteve, va explicar la defensa del Lleida sobre la denúncia que ha posat Hisenda i la Seguretat Social al club. Esteve diu que el club està pagant el que creu que ha de pagar: “En la temporada 2018/19, es canvien les bases imposables de tothom. El club ha demanat el per què. Mentrestant, cada mes aprovisionem el que creiem i el que creiem que no hem de pagar, ho impugnem. Ho hem impugnat mes a mes”, va explicar. El Lleida està acusat de no haver donat d’alta a Hisenda i la Seguretat Social 20 jugadors i tres tècnics mentre que l’erari públic també creu que hi ha irregularitats en els contractes de prop de 70 treballadors.

Albert Esteve va carregar durament contra exjugadors que han interposat o interposaran denuncies com ara Pedro Martín, Tano Bonnín, Dalmau o Juanto, però a la vegada va voler enviar un missatge de tranquil·litat: “Ja hem fet provisió d’aquesta quantitat i per això estem tranquils. Si hi hagués hagut necessitat de fitxar en el mercat d’hivern, ho hauríem fet.” A més, el president del Lleida va presentar la documentació de l’aixecament de l’embargament preventiu i va aprofitar per carregar contra l’entorn i la premsa: “A treure merda, tothom; a aixecar embargaments, tothom desaparegut.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)