Girona

L’acceleració, a temps

En l’últim mes. Els onze punts de quinze transformen l’estat d’ànim d’un equip que va sortir de Tenerife a onze punts de la zona d’ascens directe

El Girona va sortir de l’Heliodoro Rodríguez López, el 19 de gener, carregat de preocupació. Contra el Tenerife, els blanc-i-vermells van encaixar la tercera derrota consecutiva a fora i la quarta en cinc jornades, i perdien de vista la zona d’ascens directe, onze punts per sobre. Un mes més tard, la transformació ha estat radical. A diferència de rivals de la part alta que s’han encallat, com el Cadis –dues derrotes seguides per primer cop– i sobretot l’Almeria–2 punts de 15–, el Girona ha agafat l’empenta i la continuïtat que tant trobava a faltar. Amb la victòria contra el Ponferradina, els gironins viuen una sèrie molt productiva, d’11 punts de 15, que li permeten agafar coixí en la zona de play-off i amenaçar la d’ascens directe.

El Girona es va situar de manera provisional a tres punts del segon, el Saragossa, que juga aquesta tarda a La Romareda (16 h) contra el Deportivo. Si els aragonesos guanyen, el Girona tancarà la jornada amb els sis punts de desavantatge respecte a la zona d’ascens directe amb què l’obria. Si empaten, retallarà dos punts, faci el que faci l’Osca a Vallecas. I si el Saragossa perdés, el Girona acabaria la jornada a tres o a quatre punts (si l’Osca guanya) del segon. Al darrere, el marge respecte al setè serà de cinc o de sis punts.

EL SEGON LLOC

És a tres punts del Girona, que seran sis si el Saragossa guanya avui a casa el Deportivo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)