Girona

Triomf per continuar mirant cap amunt

Divisió d’honor juvenil. El Girona s’imposa al Mallorca i continua de ple en la lluita pel quart lloc

GIRONA 2 MALLORCA 1

GIRONA:Joel, Arnau, Eric, Manel, Ignasi, Nil, Suli (Chaira, 65’), Jandro, Turmo (El Cabo, 75’), Pau Víctor (Jodar, 90’) i Mate (Valverde, 89’).MALLORCA:Pere Joan, Carlos, Víctor, Óscar, Hermelo, Omar (Romero, 83’), Albin, Alorda, Zamorano (Chentouf, 60’), Markuss i Llabres (Martin, 69’).GOLS:1-0 (47’) Pau Víctor. 1-1 (53’) Hermelo. 2-1 (72’) Pau Víctor.ÀRBITRE:López Jiménez

El Girona acabarà la temporada lluitant per la quarta posició, l’objectiu que es va marcar darrerament l’equip dirigit per Àlex Marsal. Ahir va fer un gran pas per poder estar en aquesta pugna després de superar el Mallorca (2-1), equip que li treia tres punts i al qual va atrapar i superar en la classificació. L’enfrontament es va decidir en la segona part, després d’una primera meitat en què el domini va ser dels mallorquins, tot i que no va haver-hi gaires oportunitats. Tot el perill que va produir-se a les dues àrees va ser a pilota aturada.

El pas per vestidors va revitalitzar els gironins, que només de sortir van avançar-se amb una diana de Pau Víctor, que va definir amb qualitat des de la frontal de l’àrea una passada de Mate. Tot i això, el Mallorca va respondre aviat i va empatar mitjançant Hermelo, que va marcar rematant una falta lateral. Va ser en el tram final quan els blanc-i-vermells van decidir en una acció aïllada; Turmo va pispar la cartera al lateral en el córner, la pilota va arribar a Pau Víctor, que va treure’s un xut aturat pel porter, que no la va blocar i hi va haver una sèrie de rebots que van acabar amb el mateix Pau Víctor ficant la cama i marcant. No va tenir més sobresalts fins al final el Girona, que va estar a punt de fer el tercer en diverses ocasions, entre les quals dues rematades al pal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)