3a divisió FEF

Una remuntada que permet somiar

Al límit. El Peralada, gràcies a una gran segona meitat, dona la volta a un 1-0 local amb gols d’Arnau Ortiz i de Sergio Álvarez en l’afegit. Els de Carbó estan a quatre punts del ‘play-off’

pobla maf. 1 peralada 2

POBLA DE MAFUMET:Parra, Tomàs, Nil Coch, Aleix Ruiz, Roger Figueras, Óscar Sanz, Guillem, Alberto, Guillermo (Óscar Gómez, 63’), Carreón i Karim (Ivan, 72’).PERALADA:Aroca, Romero, Canal, Cunill, Guillem, Pol Gómez (Ivan Amoedo, 82’), Èric Vilanova, Xavi Ferrón (Josu, 54’), Ritxi, Arnau Ortiz i Bertomeu (Sergio Álvarez, 68’).GOLS:1-0 (44’) Tomàs. 1-1 (54’) Arnau Ortiz. 1-2 (92’) Sergio Álvarez.ÀRBITRE:González Moreno.T.G.:Als locals Coch i Guillermo i als visitants Vilanova, Cunill i Arnau Ortiz.T.V.:Per doble amonestació a Ritxi (91’), del Peralada.PÚBLIC:Uns 200 espectadors.

El Peralada va aconseguir una victòria de mèrit al camp de la Pobla de Mafumet gràcies a dos gols d’Arnau Ortiz i Sergio Álvarez en el segon acte, que van permetre remuntar una diana inicial de Tomàs.

En els primers compassos del partit, el Peralada va voler portar el ritme del joc i va disposar de les primeres arribades amb cert perill de la mà d’Arnau Ortiz, que, en el 4’, va rematar massa creuat després d’una pentinada de Bertomeu. Pol Gómez va intentar dos xuts des de la frontal, però o bé la falta d’encert o l’intervenció de Parra van evitar el gol empordanès. La Pobla va començar a menjar terreny als d’Albert Carbó i Óscar Sanz va fer el primer xut entre pals que va obligar Aroca a rebutjar brillantment (39’). En el segon xut local, Tomàs va fer l’1-0 després d’aprofitar una centrada al segon pal que, abans, s’havia passejat per l’àrea xampanyera (44’).

L’inici de la segona part va ser un vendaval del Peralada, que va tancar en la seva pròpia àrea la Pobla. En el 54’, Arnau Ortiz va pispar la cartera a un defensa i va definir molt bé davant de Parra per posar les taules al marcador.

Amb el gol, els de l’Alt Empordà van voler més. I és que, un minut després, Ritxi gairebé va arribar a rematar al segon pal, en el 56’, Josu va provar el xut a la frontal que Parra va aturar i, en el 57’, Ortiz va tornar a perforar la porteria rival, però el col·legiat va anular el gol.

Després de la rauxa peraladenca, la Pobla va passar a agafar les regnes de la possessió, tot i que sense poder generar ocasions. De fet, va ser el Peralada que va veure com l’àrbitre li anul·lava un altre gol, en aquest cas a Sergio Álvarez. El mateix veneçolà va tenir una doble ocasió que va desaprofitar, però no va perdonar en una contra en el temps afegit per segellar la remuntada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)