Girona

“Amb el canvi de tècnic, l’Albacete ha guanyat en confiança”

Girona. El tècnic del Girona, Pep Lluís Martí, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la prèvia del partit que el seu equip disputarà demà a Montilivi contra l’Albacete (16 h)

Pep Lluís Martí acaba de realitzar la roda de premsa prèvia del partit que el seu equip disputarà demà a l’estadi de Montilivi contra l’Albacete (a les 16.00 h). El tècnic balear ha rebut preguntes de diversos temes d’interès així com sobre el rival, un conjunt manxec que arriba a terres gironines lluitant per evitar caure en les posicions fatídiques de descens a segona B.

L’actual Albacete

“Amb el canvi d’entrenador no han perdut, han fet gol en els quatre partits tot i que amb un joc menys vistós, però més intens i més directe. És dels que més centrades ha tret en els últims partits a conseqüència del joc més directe, segones jugades però amb Alcaraz han guanyat en confiança”.

Oportunitats perdudes

“Hem de pensar en corregir els errors dels partits. Les oportunitats que han passat i els punts que ens hem deixat no hi hem de pensar. Estem amb els punts i la classificació que estem i demà juguem un partit molt complicat, ho sabem”.

Igualtat a la part alta

“Esperem sempre guanyar, però la competició és molt igualada i al tram final és complicat vèncer partits. Hi ha molts empats i guanyar per més d’un gol de diferència és gairebé impossible. Contra l’Albacete hem d’intentar finalitzar, tenir ocasions i posar-nos per davant en el partit”.

Les baixes

Tot i que no ha donat convocatòria, com habitualment fa en els partits a casa, Pep Lluís Martí no podrà comptar pel matx amb Aday Benítez i Ramalho, lesionats, ni Maffeo, sancionat per acumulació de targetes grogues. A més, tindrà el dubte de Rivera, que no ha entrenat en tota la setmana i recupera Pedro Alcalá i també Jonatan Soriano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)