Reus

Imputen la plantilla del Reus 2016/17 per corrupció en l’esport

Tribunals. L’Osca va primar, suposadament, els roig-i-negres per guanyar el Valladolid

El jutge d’Osca que instrueix el cas Oikos d’arranjament de partits ha citat a declarar els 26 components de la plantilla del Reus de la temporada 2016/17 com a investigats per un delicte de corrupció en l’esport en el partit corresponent a la penúltima jornada de segona divisió, que van jugar contra el Valladolid el 4 de juny del 2017 i que van guanyar per un resultat de 2-0. En aquell partit el Reus no es jugava res mentre que, tant el Valladolid com l’Osca, tenien opcions de disputar la fase d’ascens a primera. El resultat va afavorir l’equip aragonès, que va acabar la competició en sisena posició, mentre que l’equip castellà va ser setè i no va poder disputar les eliminatòries.

Segons la investigació, l’Osca hauria pagat diners en metàl·lic a la plantilla del Reus. Algunes informacions assenyalen que la quantitat voltaria els 250.000 euros i que l’interlocutor de l’Osca va ser el futbolista Íñigo López. El mes de desembre passat un grup de jugadors de la plantilla roig-i-negra del 2016/17 van ser citats a declarar. És el cas dels capitans Aritz López Garai i Pichu Atienza.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)