Girona

A Girona, quiets i atents

Parèntesi. El Girona tanca la setmana d’entrenaments a La Vinya i torna a citar els futbolistes dimarts, però pendent dels esdeveniments. El club recomana als jugadors que no viatgin

Tal com tenia programat, la primera plantilla del Girona s’ha entrenat amb normalitat durant tota la setmana a La Vinya del PGA. Sense competició a la vista, l’equip blanc-i-vermell va dedicar l’última sessió, ahir al matí, a fer partidets de futbol tennis. Arran de l’anul·lació dels partits com a mínim els pròxims quinze dies, el Girona ha decidit de moment no alterar gaire la programació, que en condicions normals l’hauria dut a viatjar avui cap a les Canàries per visitar demà el Las Palmas. Hi ha clubs que han decidit aturar també els entrenaments –Las Palmas, fins al 23 de març– i donar als jugadors un pla de treball personalitzat. Al Girona, de moment, no.

El cos tècnic ha donat tres dies seguits de descans a la plantilla, el parèntesi més llarg de la temporada des que hi ha competició, però l’ha citat dimarts a La Vinya per reprendre els entrenaments. En un principi, l’equip manté la programació d’entrenaments per a la setmana que ve, tot i que està atent als esdeveniments i a les mesures que vagin imposant les autoritats per mirar d’evitar la propagació del coronavirus. El club manté tots els escenaris oberts i anirà revisant la programació establerta del primer equip, l’únic del club que manté l’activitat. El Girona ja va anul·lar els entrenaments de tots els equips formatius i també ha potenciat el teletreball en la gran majoria dels empleats.

Tot i que tenen tres dies de descans, el Girona ha recomanat als seus futbolistes que evitin els viatges. És habitual que, quan hi ha un parèntesi de com a mínim un parell de dies –sobretot quan han jugat divendres o dissabte–, els jugadors ho aprofitin per fer un viatge ràpid, ja sigui a casa o d’oci.

L’ajornament de la competició –sempre que no s’acabi convertint en un acabament precipitat– permetrà guanyar temps a futbolistes com ara Aday Benítez, que s’està recuperant d’un trencament muscular, i Valery Fernández, que ja ha començat a fer treball amb el grup, en la recta final de la recuperació de la greu lesió al genoll. També continuaran treballant a Girona Cristhian Stuani i Johan Mojica, un cop ajornats els primers partits de la Conmebol de classificació per al mundial.

EXCEPCIONAL

Molts jugadors aprofiten els dies seguits de descans per marxar, però ara no ho faran

A L’EXPECTATIVA

El club ha decidit no aturar-ho tot com han fet d’altres, però té oberts tots els escenaris
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)