Girona

Aday: “El club ens ha enviat material i eines per entrenar”

Girona. El segon capità del Girona explica que tenen una rutina per treballar i que estan en contacte amb l’staff tècnic

Aday Benítez continua amb el confinament i, en una conversa amb els mitjans oficials del club aquesta tarda, ha explicat com està vivint-ho tot plegat. “És avorrit sense futbol”, ha indicat el segon capità de la plantilla del Girona, que durant aquests dies és al seu poble, a Sentmenat.

Des d’allà, mitjançant una videotrucada retransmesa per les xarxes socials de l’entitat blanc-i-vermella, ha indicat com és el seu dia a dia i com ho fa per entrenar-se. “A casa no tenim l’espai ni les eines per entrenar com tenim la Vinya, però el club ens ha enviat eines i materials per entrenar-hi i per poder-ho fer de la millor manera possible. També ens ha enviat una rutina. Al matí faig tren inferior i a la tarda la part de dalt”, ha dit Aday que també ha afirmat que està en contacte i parla amb l’staff periòdicament: “Ens comuniquem via whatsaap però hi ha coses més complexes que les resolem via trucada”.

Durant la trobada virtual, el futbolista també ha respòs algunes preguntes de seguidors del Girona com en quina posició li agrada més jugar: “La que més m’agrada és d’extrem esquerre. Estic acostumat a jugar de carriler, però estic més alliberat jugant d’extrem. Ara en aquests darrers partits he estat jugant d’extrem dret, amb Pablo Maffeo per darrera, amb qui em sento molt compenetrat, i m’hi sento sento super bé. Prefereixo jugar d’extrem que de lateral”. I, finalment, també ha estat qüestionat pel seu pitjor moment en les sis temporades que porta de blanc-i-vermell: “El moment més dur va ser el descens. Jo estava lesionat i em tocava viure-ho des de fora i sentia impotència. Intentava ajudar als meus companys, en tot el què podia però al final ho veia des de fora i no podia ajudar. L’equip no aconseguia guanyar i poc a poc ens vam anar ficant en la zona de descens”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)