Girona

“Els jugadors esperem amb ànsia poder acabar la lliga i complir l’objectiu”

Girona. El colombià Johan Mojica ha explicat com viu el confinament a través d’un directe a l’Instagram del club

Un divendres més el Girona ha programat un directe d’Instagram amb un jugador del primer equip. Avui ha estat el torn de Johan Mojica, que ha explicat com viu aquests dies sol a casa. “És una situació diferent perquè no s’havia viscut mai però ho intento portar amb la màxima tranquil·litat possible, fent diferents coses durant el dia que normalment no puc fer”, ha explicat el carriler colombià, que ha detallat com és això d’entrenar des de casa: “La veritat és que no sóc de matinar gaire. Però després d’esmorzar a un espai que tinc a casa segueixo les rutines d’entrenament personalitzades que ens ha donat el club per mirar de mantenir el màxim possible la forma física i el to muscular. Alguns dies ens reunim virtualment tota la plantilla i el cos tècnic i això s’agraeix perquè fa que els entrenaments siguin més distesos”.

Mojica també ha volgut transmetre un missatge a tots els aficionats del Gironam, com ja havien fet els altres jugadors entrevistats. “Tothom ha de continuar quedant-se a casa i aprofitar aquest temps per unir la família i fer coses que normalment no tenen temps per fer. El més important és fer cas als consells que es donen”, ha dit Mojica, que ha conclòs amb un contundent missatge en l’aspecte esportiu: “És una situació única i els jugadors esperem amb ànsia que es pugui acabar la lliga i complir amb l’objectiu de tornar l’equip i la ciutat allà on es mereix”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)