1a femenina

El confinament del Sant Pere Pescador

1a estatal femenina. L’equip empordanès s’encarava de la millor manera a la darrera part de la temporada en el moment de veure’s perjudicat pel coronavirus

Silenci, silenci i més silenci és el que ha imperat el darrer mes en el municipal de Sant Pere Pescador. La crisi del coronavirus va obligar a tancar les portes i suspendre els entrenaments i la competició en un bon moment per a l’equip. Tot i el gran handicap del Sant Pere durant la primera fase de la lliga per l’absència de jugadores en la pretemporada, l’equip, segons el seu tècnic, Joan Pont, “s’encarava de la millor manera al tram final de la temporada amb totes les jugadores disponibles i a un bon nivell físic i ritme competitiu tant pel que fa al joc de l’equip com pel que fa al ritme que exigeix la competició”. “Per tant, l’aturada ha afectat negativament”, conclou.

Entrenant-se des de casa

Aquests dies de confinament les jugadores reben de l’equip tècnic unes directrius i una forma d’entrenament adequat per poder-lo realitzar en els seus domicilis. L’objectiu és intentar que la forma física de les esportistes disminueixi el menys possible, tot i les circumstàncies i els entrebancs amb què s’ha de conviure actualment. “És evident que com més condicionades estiguin les jugadores a estar tancades a casa, menys individual pot ser la rutina metabòlica, però s’intenta que les preventives i les de força siguin completament individuals com ho són sempre. Nosaltres intentem seguir aquest mètode d’entrenament. Quan acabi tot això, som conscients que s’hauran d’anar canviant moltes coses i formes d’actuar. Però no negaré una cosa: a la gent que ens agrada entrenar i liderar un grup de treball com el del Sant Pere, cap virus com el que estem passant ens traurà la il·lusió. Ens en sortirem”, comenta l’entrenador.

La tornada

La RFEF està estudiant diferents opcions per a una possible tornada al campionat. “Si aquesta situació s’allarga, jo acabaria la competició amb la classificació actual, ja que durant els mesos de temporada d’estiu les jugadores treballen a la costa i això podria perjudicar el nostre objectiu, la salvació”, adverteix el tècnic. Ara mateix, el Sant Pere Pescador se situa un punt per sobre del descens, que marca l’Osca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)