Territorial

El Palamós considera raonable la decisió de la FCF

1a catalana. El president del Palamós, Patxi Otamendi, reacciona al comunicat de la FCF. L’equip empordanès estava situat a només un punt de la promoció d’ascens just abans de l’aturada

El Palamós és un dels principals equips perjudicats per la decisió de la FCF de donar per acabada la temporada del futbol territorial i de base. L’equip dirigit per Joan Mármol havia encaixat només una derrota en les últimes nou jornades, amb un total de 18 punts dels 27 possibles. En les dues darreres jornades l’equip va sumar dues victòries molt contundents, 3-0 contra el Rubí i 0-4 al camp del Sabadell Nord. El conjunt palamosí, segons paraules d’Otamendi, “estava en un molt bon moment de forma i arribava a l’últim tram de temporada amb molta força i amb l’objectiu de lluitar per assolir la segona posició, que dona lloc a la promoció d’ascens. Moralment, l’aturada és un cop dur per a tots nosaltres, però ens hem d’aixecar i començar a pensar en la planificació de la propera temporada”.

Consulta als clubs

Un cop presa la decisió per part de la FCF i publicat el comunicat, els clubs de primera catalana no s’han quedat al marge: “De poc serveix la meva opinió, soc part implicada i no seré objectiu, però sigui com sigui, és un escenari molt complicat de gestionar, perquè tot el que no sigui acabar la temporada és injust, i veient com estan les coses és també inviable”, destaca fermament Otamendi.

La FCF explica en el seu manifest que es farà una consulta a tots els clubs catalans per saber la seva opinió sobre la conclusió dels campionats, abans d’adoptar una resolució definitiva. Otamendi, per la seva banda, afirma: “Encara no sabem exactament quines seran les propostes que ens faran arribar. Com és normal, nosaltres votarem la que menys perjudiqui els nostres interessos.”

Reptes de futur

El degà del futbol català és un club sanejat i esportivament no passa el seu millor moment. “Sempre hem dit que la primera catalana no és la categoria que li correspon al Palamós per la seva història, però la realitat és la que és i ens situa en aquesta categoria. Amb només la il·lusió no s’aconsegueixen ascensos. L’objectiu per a la temporada vinent serà el mateix; ara bé, es necessiten eines per aconseguir-lo i aquí la institució haurà de fer una reflexió sobre quin és el seu futur a mitjà i a llarg termini”, conclou el president.

LA VALORACIÓ

De poc serveix la meva opinió, soc part implicada i no seré objectiu, però és un escenari molt complicat de gestionar
Com és normal, nosaltres votarem la que menys perjudiqui els nostres interessos
Patxi Otamendi
president del palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)