2a divisió FEF

“Sento pena i ràbia perquè tenia la sensació que podíem fer història”

2a divisió B. L’entrenador de l’Olot Raúl Garrido lamenta la decisió final de la federació de donar per acabada la lliga premiant només els quatre primers classificats

No han passat ni 24 hores des que se sap definitivament que la temporada de 2a B no es reprendrà i que només es disputarà –si és que es pot– un play-off entre els quatre primers classificats. A Olot aquesta decisió no ha convençut, i és que deixa l’equip a les portes de jugar una promoció d’ascens a 2a A que hauria estat el premi a la gran temporada dels olotins, que eren l’equip més en forma de la lliga en el moment de l’aturada i estaven a només cinc punts del quart. “Aquest final ens fa pena i ràbia perquè estàvem en un moment molt dolç i teníem la sensació que podíem fer història, així que la decisió és difícil d’acceptar. No hem pogut posar el colofó que esperàvem”, valora el tècnic de l’Olot Raúl Garrido.

Des del vestidor del conjunt garrotxí s’entén que no era fàcil gestionar la situació que ha provocat la Covid-19, però ha quedat la sensació que no s’ha fet justícia. “Tot el que ens envolta és estrany i difícil. Ja havíem dit que acceptaríem qualsevol decisió perquè la situació és molt complicada i el que es decidís no agradaria a tothom, però el que s’ha fet és incoherent perquè que no hi hagi descensos només es pot entendre si es reconeixia l’esforç d’altres i s’ampliava el play-off. És trist veure que no tenim recompensat el treball de tants mesos quan estàvem tan a prop”, destaca Garrido.

LA VALORACIÓ

Estàvem en un moment molt dolç, així que la decisió és difícil d’acceptar. No hem pogut posar el colofó que volíem a la temporada
És trist veure que no tenim recompensat el treball de tants mesos quan estàvem tan a prop
Raúl Garrido
entrenador de l’olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)