Girona

“Tots desitjàvem tornar a trepitjar la gespa”

Girona. El migcampista Jozabed Sánchez valora positivament el fet de tornar als entrenaments però avisa que l’aturada ha passat factura i l’equip necessitarà un període d’adaptació per posar-se al millor to físic

Els jugadors del Girona estan tenint aquests dies una primera presa de contacte amb la gespa en la tornada als entrenaments després de l’aturada de l’activitat per culpa de la pandèmia originada per la Covid-19. De manera individual i seguint els protocols marcats per la LFP i Sanitat, els jugadors van passant per les instal·lacions de la Vinya per reprendre la marxa cap a l’estat físic òptim. Després de gairebé dos mesos aturats, només fent exercicis a casa, la posada a punt s’albira complicada i lenta com així ho ha explicat el migcampista del Girona, Jozabed Sánchez: “S’han notat molt els dos mesos que hem estat aturats. A l’estiu quan pares no ha estat com ara. Per vacances podem anar en bici, a córrer i fer exercicis a l’aire lliure però en aquest confinament no hem pogut fer activitat fora de casa i el cos ho nota. El més important és anar a poc a poc per tal que el cos vagi adaptant-se i no hi hagi lesió”, ha comentat l’andalús, que això sí es mostra satisfet amb la tornada als terrenys de joc: “Això és el nostre dia a dia, com un treball més i és el que ens agrada. Vivim d’això i desitjàvem tornar a trepitjar la gespa. Estem vivint una situació estranya per la que mai haguéssim volgut passar i tornar és el que tots volíem. Ara el més important és que es vagi controlant la pandèmia, que baixi el nombre de contagis i de morts per tal de restablir una normalitat nova. Pel que fa a nosaltres volem tornar a un bon estat òptim”.

Jozabed ha admès haver-ho passat malament durant el confinament però tornar a veure als companys i membres del cos tècnic l’ha revitalitzat: “Mentalment ha estat més dur el fet d’estar confinat que no pas tornar. Al començament ens deien que serien dues setmanes, al final s’ha allargat als gairebé dos mesos. Ha estat dur però ara intentes desconnectar del que has viscut, tornes a veure gent, parles amb companys mantenint distàncies de seguretat i tot és diferent”, ha comentat Jozabed Sánchez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)