2a divisió FEF

El TAD dona la raó al Castelló i aquest s’assegura el primer lloc del grup 3

2a divisió B. El Tribunal Administratiu de l’Esport desestima el recurs presentat pel Vila-real i reconeix que el filial groguet incorria en alineació indeguda en el matx que va guanyar als orelluts el passat octubre. No hi haurà moviments en la classificació i el Barça B, el Sabadell i el Cornellà continuaran segon, tercer i quart respectivament

El TAD ha desestimat el recurs presentat en el seu dia pel Vila-real B en contra de la resolució del comitè de competició que va donar per perdut el matx guanyat al terreny de joc al filial groguet –es va dictaminar que els castellonencs passaven a guanyar 3-0, sumant tres punts que han acabat sent decisius en la taula i clau també per tal que el Vila-real B es quedés a les portes de disputar el play-off d’ascens.

El Tribunal Administratiu de l’Esport ha confirmat la sanció per alineació indeguda del filial del Vila-real com ja va dictaminar el comitè de competició, que va treure els tres punts als groguets –van vèncer al Nou Castàlia 1-2– i va donar la victòria als orelluts 3-0, uns canvis que han acabat donant la primera posició als blanc-i-negres i impedint la classificació del Vila-real B pel play-off d’ascens. I és que, si el TAD hagués variat els dictàmens i els groguets haguessin passat a vèncer el matx, el Castelló hagués caigut fins a la cinquena posició de la taula, hi hagués hagut un quàdruple empat a 49 punts i el Sabadell hagués passat a ser el primer en la taula, el Barça B mantindria la segona posició, el Vila-real B seria tercer i el Cornellà continuaria quart a falta de saber com s’haguessin desfet els empats encara amb duels directes per disputar-se.

El comitè i la ratificació del TAD deixen als jugadors del Vila-real, que havien començat a entrenar-se a l’espera de novetats i per ajudar al primer equip, sense opcions d’allargar la temporada per culpa d’haver jugat, encara que de manera involuntari –aquest era el seu al·legat– amb només sis jugadors amb fitxa del filial quan es va quedar amb vuit damunt del terreny de joc per culpa de l’expulsió de tres futbolistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)