2a divisió FEF

Xumetra, un confirmat més

2a divisió B. El de l’Estartit renova una temporada més amb l’Olot i es converteix en la primera peça de l’atac que firma la continuïtat

L’Olot va comunicar ahir la renovació per una temporada més de l’atacant Jordi Xumetra. El de l’Estartit encadenarà d’aquesta manera el seu quart curs amb els de la Garrotxa, el tercer complet, amb l’objectiu de mantenir els bons números firmats durant aquesta campanya, en què s’ha convertit en el màxim golejador de l’equip empatat, també amb set gols, amb Álvaro Salinas. Xumetra ha firmat el seu millor any com a olotí participant en 27 enfrontaments i acumulant 1.793 minuts de joc. El tècnic Raúl Garrido ha trobat l’encaix perfecte per a l’empordanès, i és que, com a segona punta acompanyat de Salinas o de Kilian Grant, Xumetra ha fet un pas endavant assolint registres molt bons que li han valgut la continuïtat. L’exjugador del Girona, l’Elx, el Llevant i el Saragossa és una peça indispensable per al seu tècnic però també, gràcies a la seva experiència, una referència per als més joves de la plantilla.

Amb vista a la temporada 2020/21, l’Olot ja té quatre jugadors confirmats: Jordi Xumetra, Jordi Masó, Pol Ballesté i Alan Baró.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)