2a divisió FEF

Novetats al Llagostera

Futbol gironí. El club blaugrana anuncia a Àlex Redondo com secretari tècnic, a Edgar Alsina com a director esportiu i Mario Fernández com a nou entrenador del filial

El Llagostera ha anunciat avui novetats pel què fa a la seva parcel·la esportiva. I és que Àlex Redondo, amb experiència com a director esportiu al Sant Andreu, el Badalona i el Júpiter, ha estat nomenat nou secretari tècnic. Mentrestant Edgar Alsina, es converteix en el nou director esportiu. Tots dos estaran sota la direcció tècnica d’Oriol Alsina.

D’altra banda l’entitat llagosterenca, també ha oficialitzat qui serà l’entrenador del filial, que després de la decisió de la FCF continuarà a primera catalana. Mario Fernández, que aquest curs ha dirigit La Jonquera i també ha treballat a l’Escola de Tecnificació de l’Espanyol i al futbol base del València, serà l’encarregat de dirigir al Llagostera B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)