2a divisió FEF

L’Olot s’assegura el factor diferencial amb Pedro del Campo

2a divisió B. El figuerenc sumarà el seu quart any al club garrotxí després de destacar durant l’actual temporada des de la mitjapunta, un fet que havia despertat l’interès d’altres equips

L’Olot continua complint amb els objectius fixats i manté l’aposta ferma per renovar a la majoria de l’actual plantilla de cara al curs 2020/21. Després d’anunciar la continuïtat d’Albert Blázquez, Jordi Xumetra i Álvaro Salinas, a més de confirmar les renovacions automàtiques amb la temporada en dansa de Pol Ballesté i Alan Baró, avui ha estat el torn del migcampista Pedro del Campo, un dels futbolistes que enguany ha ofert un millor rendiment.

El figuerenc és una peça bàsica en els esquemes del tècnic Raúl Garrido gràcies a la seva seguretat amb la pilota als peus i el bon criteri a l’hora de fer-la circular. Pedro progressa i mostra detalls de qualitat constantment, un factor diferencial per a l’Olot i la idea i filosofia de joc implantats pel seu entrenador. De fet, el bon paper de Pedro del Campo durant aquest curs havia despertat l’interès d’altres clubs de la categoria, que havien preguntat per la seva situació.

Pedro va arribar a l’Olot l’estiu del 2017 procedent del Figueres (3a divisió). En les tres campanyes com a olotí ha sumat 82 partits a segona b (22 dels 28 possibles enguany, en què ha acumulat 1.813 minuts de joc) i ha fet dues dianes.

El figuerenc mantindrà doncs el paper protagonista a la medul·lar, i és que, per les seves botes passa la majoria del futbol de creació dels de la Garrotxa i la majoria de les associacions i combinacions en el joc: “Aquesta renovació és molt positiva, significa poder seguir gaudint del futbol amb màximes garanties. En els temps que corren no és fàcil que un club t’asseguri un projecte esportiu sòlid i competitiu amb un rigor econòmic molt clar. L’Olot em permet estar tranquil i disfrutar del que més m’agrada”, comenta el propi Pedro.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)