3a divisió FEF

El Banyoles renova Ferru i diu adeu al porter Bru

3a divisió. Els banyolins ja tenen una desena de jugadors confirmats

El Banyoles està construint la plantilla de la temporada que ve a molt bon ritme, i és que ja té una desena de jugadors confirmats. L’últim a afegir-se a la llista ha estat el lateral de 22 anys Sergi Ferrusola, Ferru, que ahir va arribar a un acord per allargar el vincle amb el club, i se suma a Quimo, Henry, Moha, Toni Güell, Nil Congost, Gispert, Sala, Bastrina, Turon i Andreu, que ja havien renovat abans, a més d’Èric Torres, fitxat del Llagostera B. Serà la tercera temporada de Ferru en el club, en què aquest curs ha tingut un paper destacat sempre que les lesions l’han respectat, i ha acabat jugant 1.141 minuts repartits en 13 partits.

Qui no continuarà en el club banyolí la temporada que ve és el jove porter de 21 anys Bru Ortega, que va decidir canviar d’aires per tenir més minuts, i ahir mateix va ser anunciat com a nou jugador del Tona, a 1a catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)