2a divisió FEF

El Llagostera celebra el primer aniversari del retorn a segona B

2a divisió B. Avui fa un any que els gironins van tocar el cel a Portugalete (1-1, 1-3 en el global) en una eliminatòria de campions que van tenir sota control des del primer moment

L’1 de juny del 2019 quedarà gravat per sempre més a la memòria dels seguidors del Llagostera. I és que a gairebé 700km del seu camp el club gironí va tornar a fer-se gran firmant el retorn a la categoria de bronze amb lletres d’or després de només una temporada a tercera que els llagosterencs van dominar de dalt a baix. Tot un curs ple d’èxits que es va segellar a Portugalete en una eliminatòria de campions que va estar sempre sota control. I és que el Llagostera ho va deixar molt ben encarrilat en l’anada al municipal amb un 0-2 –gols de Crespo i Aimar– que donava molta tranquil·litat per viatjar al País Basc. L’única nota negativa d’aquell partit va ser la greu lesió de Pitu.

En la tornada, el dissabte 1 de juny a La Florida de Portugalete, el Llagostera hi va posar el colofó. Amb un partit pla, gris, sense grans ocasions. Era el que més li interessava als llagosterencs. Amb un centenar d’aficionats llagosterencs a la grada no es podia fallar i no es va fer. De fet, el partit va ser una festa, i és que en cap moment els d’Oriol Alsina van veure perillar de veritat l’ascens. Menys encara quan en el minut 76 Crespo –gran protagonista de l’ascens amb un gol a cada partit– va fer el 0-1. El Portugalete necessitava 4 gols i no tenia temps. El quart d’hora final va ser el més fàcil de jugar. Només s’havia de disfrutar. Va arribar l’1-1, ja en el temps afegit, però era el de menys. I és que al cap de res el xiulet final va confirmar el retorn del Llagostera a segona B i va fer esclatar la bogeria entre els jugadors, cos tècnic i aficionats llagosterencs. Una celebració amb totes les lletres i dedicada especialment als lesionats Pitu i Maymí.

Dels catorze protagonistes de Portugalete només Amantini, Maik Molist, Moussa, Cunill i Medina no han vestit aquest any la samarreta del Llagostera, mentre que Marcos, Aimar, Lucas, Maynau, Yeray, Crespo, Èric Jiménez, Gil Muntadas i Sascha han gaudit de 2a B amb el club gironí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)