2a divisió FEF

L’Olot també aconsegueix la renovació de Vivi

2a divisió B. El migcampista de Bescanó complirà la segona temporada amb els olotins després d’un curs on ha recuperat les bones sensacions tot i venir d’un llarg període d’inactivitat

L’Olot continua engreixant la nòmina de jugadors per la plantilla de la temporada que ve després de tancar avui mateix la renovació d’Albert Vivancos, Vivi. El migcampista de 26 anys complirà així la segona temporada al conjunt olotí buscant una estabilitat que li havia faltat els últims anys, on ha anat provant sort a un bon grapat d’equips punters de la categoria com l’Hèrcules, el Llagostera, l’UCAM Múrcia i el Salmantino.

Amb la seva renovació l’Olot ja té nou jugadors confirmats per la temporada que ve i suma competència al centre del camp, on Vivi ha demostrat aquesta temporada que pot ser una peça clau. El de Bescanó venia d’un any pràcticament en blanc per culpa d’una greu lesió i va necessitar unes quantes setmanes per agafar el ritme de competició, però ha acabat oferint un molt bon nivell en els 18 partits que ha disputat.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)