Territorial

Pla econòmic de la FCF per ajudar als clubs

Futbol català. L’ens activa un paquet d’impuls econòmic amb la rebaixa de la mutualitat i el Portal del Federat, entre d’altres mesures

La Junta Directiva de la FCF ha activat un paquet d’impuls econòmic per ajudar als clubs, després de la crisi derivada per la Covid-19, amb la rebaixa de la Mutualitat i el Portal del Federat, entre d’altres mesures. “La nostra obligació, per això ens van escollir, i per això treballem, és recolzar-los en aquests moments, i no només amb bones paraules. Des de la Federació treballem amb fets per tal que puguin fer allò que més els agrada: jugar a futbol o futbol sala. Hem desenvolupat un extens programa econòmic per tal que les ajudes siguin significatives, i a tots els nivells: clubs, jugadors i jugadores, entrenadors, auxiliars, àrbitres... mostrant sensibilitat cap als diferents col·lectius d’una forma transversal”, ha indicat Joan Soteras el president de l’ens federatiu.

D’aquesta manera, la FCF ha aprovat un pla econòmic extraordinari xifrat en un total de 6.837.383 euros d’ajuts als clubs, federats i federades, per pal·liar la situació. La decisió, validada aquest dijous per unanimitat dels membres de la Junta Directiva de l’FCF, en la reunió corresponent al mes de juny, que ha tingut lloc de forma telemàtica, permet l’activació del paquet d’impuls econòmic més important i ambiciós de la història del futbol i el futbol sala català.

Un dels punts més importants és la reducció de la Mutualitat en la 2020-2021 que suposa la rebaixa del preu de la Mutualitat Catalana de Futbolistes per tots els federats i federades, i en totes les categories, amb una partida d’1.932.450 euros. Aquesta reducció del cost de la cobertura sanitària serà proporcional al tram de competició no disputat del curs anterior.

La FCF també ha aprovat la introducció d’una sèrie de bonificacions econòmiques, per valor d’1.060.000 euros, pel que respecta a les quotes federatives i el Portal del Federat de la temporada 2020-2021, atenent a la part de campionat que no s’ha pogut jugar en els últims mesos. D’aquesta manera, hi haurà descomptes extra en la quota d’inscripció d’equip; en la quota de filiació i drets contractuals dels tècnics en el Comitè Tècnic d’Entrenadors; en la quota del Comitè Tècnic d’Àrbitres; i en el cost del servei informàtic en funció del nombre d’equips inscrits de cada club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)