Girona

El ritme preocupa molt

Mal camí. El Girona, segon pitjor visitant de tota la categoria, marca una progressió després del confinament que li posa en risc la disputa del ‘play-off’, l’objectiu de mínims del curs

Pep Lluís Martí ha anat esgotant el crèdit a la banqueta tot i que manté el Girona en zona de play-off d’ascens. El club, però, està molt preocupat per una dinàmica que, amb contextos i escenaris diferents, no para d’acumular frustracions i decepcions, com la de diumenge a La Rosaleda. L’ambició, un cop superat el confinament, era recuperar terreny respecte als primers classificats i aspirar a tot, i a l’hora de la veritat l’equip s’ha encallat encara més, amb una sola victòria en les cinc jornades disputades després de l’aturada. Els blanc-i-vermells van confirmar a Màlaga el seu paper tristíssim com a visitants –són el segon pitjor de tota la categoria, amb 14 punts de 54 de possibles– en el quart partit, dels cinc dels retorn, que van acabar sense veure porteria. A Montilivi preocupa molt el ritme de puntuació, que amenaça d’acabar la lliga regular en zona de fase d’ascens. De fet, si mantingués la progressió des de la represa –el 33% dels punts en joc–, l’equip acabaria la lliga amb 58 punts. I cap conjunt s’ha classificat per al play-off cap a primera amb menys de 61 punts.

EN XIFRES

4
partits
dels cinc després del confinament sense veure porteria. Només va marcar en l’únic triomf, contra el Numància (2-0)
58
punts
acumularia l’equip si mantingués el ritme de la represa (33%). Cap equip ha fet ‘play-off’ amb menys de 61 punts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)