Girona

“Ambició, equilibri i intensitat”

Francisco. El nou entrenador del Girona, convençut que poden assolir l’objectiu marcat pel club, reconeix que haurà de simplificar el treball amb missatges molt directes. “Entre tots ho hem d’aconseguir”, assenyala l’andalús

Francisco Rodríguez ha firmat un contracte fins al juny del 2021 amb el Girona, que ja el volia l’estiu passat. “Entenia que era el moment, em sentia amb forces i convençut que venia a un molt bon club i encara amb possibilitats de fer alguna cosa bonica”, explicava ahir al migdia als mitjans del club, abans del segon contacte amb la plantilla, l’entrenament de la tarda a La Vinya. Francisco havia estat temptat per altres clubs, però s’ha decidit pel Girona tot i que el marge de temps és molt escàs. Això tindrà efectes en les idees que vol fer entendre a la plantilla: “Ens centrarem molt a ser directes amb el missatge i simplificarem tot el que treballem durant un any. El treball serà molt de pissarra i de parlar amb els jugadors. Crec que estem preparats, i entre tots ho hem d’aconseguir.” L’andalús té clar que entre els aspirants a l’ascens hi ha ansietat –“a vegades és difícil de gestionar”– però relativitza la mala dinàmica de l’equip: “És un equip que està bé, amb una puntuació fantàstica per assolir l’objectiu, i nosaltres intentarem aportar el nostre granet de sorra en alguna cosa diferent per fer els punts per jugar el play-off.” De la seva recepta, en destaquen tres conceptes: “Vull que siguem un equip ambiciós, equilibrat i molt intens en tot el que fem.”

Aquest any o el que ve

Francisco, que té contracte per una temporada més, va parlar de les dificultats dels equips que baixen de primera: “S’ha fet un projecte fantàstic i s’ha tornat a invertir moltíssim per pujar, però és que hi ha molts equips als quals els ha costat i el segon any ha funcionat.” El tècnic, però, és ambiciós en el present: “Ara és el moment de continuar lluitant, i crec que hi som a temps.”

Francisco debutarà demà contra el Saragossa, a Montilivi. “És una pena no poder tenir els nostres aficionats, però els dic que intentarem ser un equip del qual se sentin orgullosos. L’equip donarà la cara i serà ambiciós.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)