Girona

Francisco: “Hem de ser un equip que arribi, que tingui fam i ganes de gol”

2a divisió A. L’entrenador del Girona espera veure la seva identitat vital i valenta reflectida en l’equip tot i que admet que no té temps per canviar gaires coses

El Girona ha fet coincidir la roda de premsa prèvia al partit de demà contra el Saragossa (19.30h, a Montilivi) amb la presentació oficial de Francisco Rodríguez, l’escollit per mirar de fer reaccionar un equip que no ha tornat bé a la competició (5 punts de 15) i que ha costat el càrrec a Pep Lluís Martí. En una presentació telemàtica, han acompanyat Francisco el president, Delfí Geli, i el director esportiu, Quique Cárcel.

Tant Geli com Cárcel han agraït la feina, la professionalitat i el tracte de Martí i han elogiat el nou entrenador, convençut que el Girona podrà assolir l’objectiu. “Quan va acabar la temporada passada, no em sentia amb prou forces, tot i que sabia que era un projecte fantàstic. Ara sí que m’hi veig”, ha comentat l’andalús, que vol veure de seguida la seva identitat reflectida al camp: “No pot canviar la manera de jugar en un dia ni en quinze, però sí que estic convençut que l’equip mostrarà alguna cosa. Serem un equip molt ambiciós que voldrà guanyar els partits en tot moment”. Interrogat pels problemes de generar joc ofensiu, ha dit: “Crec que sí que en generava, però pagava errors que són molt cars a segona. Hem de saber ser contundents, saber llegir quan hem d’arriscar i quan hem de ser un equip de segona.” I hi ha afegit: “Hem de ser un equip que arrib, que tingui fam i ganes de gol”.

Cárcel: “No hem fet mai un pas endavant”

El director esportiu, Quique Cárcel, ha argumentat el relleu a la banqueta. “Tots vivim de resultats, però jo visc més de de sensacions. I a Màlaga vaig tenir la sensació d’un equip que l’aire no li va a favor. Tot l’any hem estat un equip bipolar. Tothom parla que tenim una gran plantilla, però tinc la sensació que no hem fet mai un pas endavant”. Cárcel va preguntar a Francisco si es veia convençut de dur l’equip cap a l’objectiu, i la resposta el va convèncer. Tant a l’hora de valorar el rendiment dels jugadors com el fracàs que suposaria no jugar el play-off, el director esportiu ha explicat que les notes s’han de posar a final de temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)