Girona

Jaime Ramos

Segon entrenador del Girona

“Hem estat un equip amb personalitat i ambició”

Per culpa d’una afonia que arrossega des del seu debut contra el Saragossa, Francisco Rodríguez no va poder atendre els mitjans de comunicació i en el seu lloc ho va fer el seu ajudant, Jaime Ramos, que va valorar el punt del Girona a El Molinón. “La sensació és agredolça ja que hem fet mèrits per aconseguir els tres punts. Hem estat un equip amb personalitat i ambició i, sobretot en la primera part, hem tingut fluïdesa i s’han generat ocasions de gol”, comentava el segon entrenador del conjunt blanc-i-vermell, que va arribar al club amb Francisco fa just una setmana. Ramos admetia que en la segona part l’equip no havia tingut tanta claredat d’idees però va afirmar que s’havia intentat revifar amb els canvis: “Sabíem que el partit es faria llarg i que aniríem al 0-0. Llavors hem intentat refrescar els futbolistes ofensius però no ha pogut ser.”

Les mans de Javi Fuego

En la primera meitat el col·legiat va interpretar com a mans involuntàries una acció de Javi Fuego a dins de l’àrea local, un fet que va despertar les queixes dels gironins davant un possible penal que podia haver canviat el desenvolupament del partit. “A mi m’han semblat mans força clares, i entenem que en altres partits hem vist la mateixa acció i sí que s’ha xiulat com a penal; no sé què ha interpretat l’àrbitre”, deia amb sinceritat Jaime Ramos, que sobre el fet d’haver desaprofitat una oportunitat per apropar-se a l’ascens directe assenyalava: “Oportunitat perduda? Ens quedem amb el fet que hem estat ambiciosos, s’ha vist un equip amb ganes de sumar els tres punts i ara queden quatre partits per disputar-se i aquesta és la línia a seguir. No crec que hàgim perdut cap oportunitat ja que els resultats són estranys, no hi ha normalitat en els pronòstics.”

La gasolina escasseja

Clarament de més a menys, el Girona va veure com en la segona part li mancaven les forces per acostar-se amb ocasions perilloses –Stuani amb un intent de vaselina va tenir la més clara–. “Sabíem que es podia donar aquesta situació, però amb els canvis no hem trobat el camí del gol. La falta de gasolina és un fet generalitzat en tots els equips i si al final hem estat més posats al darrere ha estat per mèrit de l’Sporting, que amb més joc directe ha aconseguit mossegar-nos terreny”, analitzava el tècnic madrileny, que respecte a l’exigència del calendari i al cansament de l’equip sentenciava: “Poca cosa es pot fer respecte a això si competim cada dos dies ja que no pots posar càrrega física. Intentem aplicar un estímul per suplir les mancances físiques, però el dia a dia i els entrenaments només serveixen per preparar els partits.”

Ramos va tenir lloances pel paper de Valery a l’equip, titular per primera vegada després de la greu lesió. “Valery és molt disciplinat i receptiu, a més de tenir molta qualitat demostrada fins i tot a primera divisió. Ha fet una bona feina i ens pot aportar moltes coses; necessitem tots els jugadors. És una bona notícia que estigui recuperat del tot de la lesió”, concloïa.

LES INTENCIONS

“Hem intentat refrescar els futbolistes de l’atac però no ha pogut ser, sabíem que es faria llarg”

LA POLÈMICA

“Hem vist la mateixa acció en altres partits i sí que s’ha xiulat com a penal; no sé què ha interpretat”

EL CANSAMENT

“Poca cosa es pot fer jugant cada dos dies, intentem aplicar un estímul per suplir les carències físiques”

“Estic content amb el treball”

Miroslav Djukic també va valorar el punt sumat pel seu equip. “Estic content del treball que hem fet. El punt no és el que volíem però seguim en la lluita”, deia l’exjugador professional, que hi afegia: “No ha estat un matx gaire brillant però sí molt disputat, amb moltes disputes i poques ocasions. El Girona té una plantilla de qualitat però, com nosaltres, tampoc ha pogut generar moltes ocasions clares per marcar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)