1a femenina

Xavi Llorens, nou seleccionador absolut femení

Futbol. L’exentrenador del Barça agafa el relleu de Natàlia Arroyo

La federació catalana ha tancat la incorporació de Xavi Llorens com a nou seleccionador absolut femení en substitució de Natàlia Arroyo que ha fitxat per la Real Sociedad. Llorens té una àmplia experiència com a entrenador al Barça, del qual va dirigir l’equip sènior femení durant onze temporades, entre el 2006 i el 2017. En la seva etapa, el conjunt blaugrana va guanyar quatre títols de lliga, quatre copes i set títols de copa Catalunya.

“Dirigir Catalunya és un somni fet realitat”, ha explicat Llorens al web de la federació catalana. “Estic molt il·lusionat encetar aquesta nova etapa, de la mà de la federació catalana. M’omple d’orgull poder contribuir a continuar fent créixer el futbol femení de casa nostra”, ha afegit el tècnic barceloní, que destaca que el futbol femení català es troba “en el millor moment de la història”. “Tant per qualitat i quantitat de jugadores, com pel nivell dels clubs, els entrenadors i les nostres seleccions. Ara les noies més petites tenen les seves referents, un mirall on mirar-se, i això ens assegura una salut de ferro en els pròxims anys per seguir progressant a la mateixa velocitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)