Girona

Francisco, dels millors revulsius

De tots els entrenadors que han arribat a segona A amb el curs començat, Francisco és dels que han arrencat amb millors registres. Només el supera Fernando Vázquez, que va agafar les regnes del Deportivo i va enllaçar una ratxa excel·lent de sis victòries que va permetre als gallecs sortir del pou i mirar amunt unes quantes jornades, tot i que s’han tornat a complicar la permanència. Fora d’aquest cas, Francisco està entre els tècnics que millor han funcionat com a revulsius gràcies al set de nou.

Un altre entrenador que va agafar l’equip a mig curs i va sumar un set de nou només d’arribar és Pep Lluís Martí, que va calcar el balanç de l’andalús. Amb el de Palma, el Girona va guanyar els dos primers partits –a Extremadura (1-3) i a casa contra el Tenerife (1-0)– i va empatar el tercer al camp de la Ponferradina (1-1).

De fet, amb Martí es van encadenar sis jornades sense perdre, i es va sumar un altre set de nou en els tres partits següents que no valdria per a l’ascens directe però podria donar la tercera o la quarta posició.

El Lugo, cas idèntic

Diumenge el Girona visitarà el camp del Lugo (19.30 h), l’equip que va canviar de tècnic en la mateixa jornada que els gironins. Juanfran va substituir Curro Torres amb l’objectiu de treure els gallecs del pou de la zona de descens i ho està aconseguint, i és que des de la seva arribada el Lugo també ha sumat set punts dels nou possibles –el Fuenlabrada, el Rayo i el Cadis són els altres equips que ho han fet–.

Tot i la bona dinàmica el Lugo continua en zona de descens, però amb un bon resultat contra el Girona en podria sortir, així que el duel promet ser vibrant pel xoc de bones dinàmiques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)