Girona

Les dues cares d’una altra ensopegada

Els efectes. La contundent derrota del Saragossa fa augmentar la sensació d’impotència del Girona però permet que el Cadis arribi a Montilivi amb la feina feta

La sensació d’impotència i frustració per una altra oportunitat perduda, la definitiva en l’ambició de l’ascens directe, es va accentuar en el partit posterior al del Girona a Lugo. El Saragossa, que després de la derrota de dissabte de l’Osca depenia d’ell mateix per assegurar l’ascens directe, va allargar la seva crisi sense aturador a la Romareda (cinquena derrota seguida) i va caure golejat per l’Oviedo, que fa un pas de gegant cap a la permanència (2-4). La punxada del Saragossa, però, té una altra lectura, més agraïda per al Girona, perquè significa que el Cadis arribarà divendres a Montilivi amb la feina feta. El conjunt gadità, l’endemà de perdre la primera oportunitat de pujar –en ser derrotat a casa pel Fuenlabrada–, va enllestir la feina sense jugar i es va assegurar el retorn a primera divisió, després de 14 temporades.

El Girona sabrà aquesta nit com acaba la jornada. Té de moment un marge de quatre punts respecte al setè classificat, pendent dels resultats del Rayo Vallecano (a Almeria), l’Elx (a casa contra l’Albacete) i el Tenerife (a Alcorcón). En el pitjor dels casos, la distància respecte al primer equip que no faria play-off serà de dos punts.

VIA INDIRECTA

L’endemà de perdre a casa, el Cadis s’assegura l’ascens a primera sense jugar

LA DISTÀNCIA

El Girona acabarà la jornada amb un marge d’entre dos i quatre punts respecte al setè
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)