Girona

La inactivitat de Rivera

Aturat. L’asturià, protagonista amb Francisco a l’Osca, és un dels cinc futbolistes que no han tingut minuts des de l’arribada del tècnic andalús

Interrogat per les rotacions en una fase molt densa, Francisco Rodríguez ha dit de manera clara que, jugant-s’ho tot, és l’hora de posar els millors. L’andalús ha mantingut sempre l’estructura i refrescat sobretot els extrems, tot i que a Lugo també va decidir desfer un doble pivot que havia estat fix amb Àlex Granell i Gerard Gumbau. El més sorprenent és que l’alternativa va ser Pape Diamanka i no Christian Rivera, el futbolista que va arribar al mercat d’hivern per tancar el debat sobre la idoneïtat de tenir un pivot a la plantilla però que no ha tingut gens de continuïtat. El cas és encara més enigmàtic perquè Rivera va coincidir la temporada passada a l’Osca amb Francisco, que li va donar continuïtat i responsabilitat a la sala de màquines. Ara, en canvi, no l’ha alineat ni per donar descans a Granell i Gumbau.

En la seva última aparició, Rivera va quedar marcat. Va ser a Màlaga, on va jugar de titular al costat de Granell però va durar només 22 minuts, expulsat per una duríssima falta al mig del camp. L’acció va costar cara a l’equip, que va sortir amb una derrota (2-0) que va costar el càrrec a Pep Lluís Martí. Francisco, en la seva estrena contra el Saragossa, no tenia Rivera a punt. Però en els tres partits següents, tampoc l’ha fet jugar gens. L’ha avançat Diamanka, que ha tingut participació en tres partits, l’últim, com a titular.

Rivera és un dels cinc futbolistes (a més dels joves del planter) que no han tingut participació amb Francisco, que ha alineat fins ara 19 jugadors. Destaca també la inactivitat de Jonatan Soriano, que, gairebé sempre com a suplent, solia tenir participacions puntuals. El davanter va coincidir amb Francisco (tots dos de jugadors) a l’Almeria (2005/06). Tampoc han jugat Zeballos ni Santu Bueno, a més del porter Juan Carlos. A l’altre extrem, hi ha Riesgo, Ignasi Miquel, Moljica, Granell i Stuani, fixos fins ara.

NI D’ALTERNATIVA

No ha jugat més des de l’expulsió a Màlaga i fins i tot Pape Diamanka l’ha avançat

EL VENTALL

19
jugadors
ha utilitzat fins ara Francisco, que tampoc ha fet jugar Soriano, amb qui va coincidir a Almeria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)