2a divisió FEF

L’Olot anuncia el fitxatge de Roger Escoruela

2a divisió B. El futbolista mataroní arriba procedent del Sant Andreu i firma per un curs més un altre opcional

Roger Escoruela ja és de l’Olot. El club garrotxí ha anunciat aquest migdia el fitxatge del futbolista mataroní de 24 anys que arriba procedent del Sant Andreu i firma per un any més un altre d’opcional.

Al Sant Andreu, jugava de lateral esquerre amb el conjunt quadribarrat però també ho pot fer d’extrem gràcies a les seves habilitats. L’estiu del 2016, l’Eibar el va fitxar procedent del Gavà i el va cedir al Real Unión (7 partits i 248 minuts). Posteriorment, el defensa va jugar al Vitoria les campanyes 2017/18 (19 partits, 1664 minuts i 1 gol) i 2018/19 (28 partits i 2.054 minuts), just abans d’incorporar-se l’estiu passat al Sant Andreu en el grup 5 de tercera, amb el qual ha disputat el play-off d’ascens.

“Les sensacions són molt positives, tinc moltes ganes de començar el més aviat possible. Porto 20 anys estiuejant a Olot, per mi és un somni fet realitat poder ser jugador d’aquest club i poder gaudir dels companys, de l’afició i del projecte. Sempre m’havia cridat l’atenció aquest club, estic molt content i agraït”, ha explicar Escoruela. “La veritat és que no m’ho vaig pensar dues vegades, crec que és un projecte estable i ambiciós que porta tres o quatre anys treballant-se i que s’ha consolidat a la categoria. L’equip té una estructura molt sòlida i estic convençut que m’adaptaré ràpid a l’estil de joc. Vinc a aportar el meu granet de sorra”, ha continuat el jugador. “Sóc un jugador molt ràpid, fort i que interpreto bé el joc d’atac. En els últims anys també he millorat en les tasques defensives, puc aportar dinamisme i el joc ràpid i directe que l’Olot necessita”, ha indicat Escoruela, la tercera incorporació dels garrotxins després de Delgado i Batalla.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)