3a divisió FEF

Ajornat el Portugalete-Sestao River

Play-off ascens a segona B. La FEF ha comunicat que el partit de l’última eliminatòria per adjudicar una plaça d’ascens al bronze al grup basc de tercera serà reprogramat a conseqüència del positiu per coronavirus en l’entorn pròxim d’un jugador del Portugalete

La FEF ha publicat un comunicat en el qual s’anuncia la suspensió del partit de la darrera eliminatòria del play-off d’ascens entre el Portugalete i el Sestao River, que s’havia de disputar aquesta tarda. Segons l’ens, abans de les dues de la tarda han rebut la confirmació de la federació basca de futbol que hi havia hagut un positiu per coronavirus en l’entorn pròxim d’un futbolista del Portugalete.

Davant d’aquestes informacions, la FEF s’ha posat en contacte per donar coneixement del cas a les autoritats esportives i sanitàries, que han decidit, de mutu acord amb tots els estaments ajornar l’enfrontament.

Els jugadors del Portugalete seran sotmesos a test i controls mèdics fins que es dictamini que estan fora de perill i serà llavors quan es programarà de nou el matx per determinar quin dels dos conjunts puja al bronze en el grup basc de tercera.

Es dona la casualitat que el Portugalete es va quedar a les porters de pujar a segona B el curs passat després de perdre l’eliminatòria de campions contra el Llagostera i en la tercera i decisiva contra el Prat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)