3a divisió FEF

El Girona B incorpora el porter Jaime González

3a divisió. Arriba procedent del Santfeliuenc, amb qui ha estat indiscutible l’última temporada

El Girona continua preparant la plantilla per a l’estrena del filial a 3a divisió la temporada que ve i avui ha anunciat el tercer fitxatge, després dels d’Àlex González, Gonpi, procedent del Vilassar i de Ramón Terrats, procedent del Sant Andreu. La tercera cara nova és la del porter de 22 anys Jaime González, que arriba procedent del Santfeliuenc. El jove porter ha estat indiscutible amb l’equip del Baix Llobregat, i és que ha disputat els 26 partits de lliga que s’han disputat, deixant l’equip en la quinzena posició de la classificació.

Jaime, que s’ha estrenat aquesta temporada a tercera, ha viscut partits excel·lents com els que va firmar contra el Peralada o el Banyoles, a qui li va aturar dos penals. El pas al Girona B li suposa un pas més en una projecció gradual en la seva trajectòria, i és que després de formar-se al Cornellà i a l’Espanyol va iniciar la seva etapa amateur al Gornal i al Montacada, de 2a catalana, i fa dues temporades, abans de fer el salt al Santfeliuenc, va ser el porter del Viladecans a 1a catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)