3a divisió FEF

Guillem Jiménez, de Peralada al Girona B

3a divisió. El lateral de 21 anys, que va tancar la seva etapa de formació al juvenil del Girona, torna al club amb dos anys d’experiència a la categoria entre el Prat i el conjunt xampanyer

El Girona B ha anunciat aquesta tarda el fitxatge del lateral esquerre de 21 anys Guillem Jiménez de cara a la temporada que ve, la quarta cara nova confirmada pel curs de l’estrena a 3a divisió després dels fitxatges de Jaime González (Santfeliuenc), Ramon Terrats (Sant Andreu) i Gonpi (Vilassar). Els gironins han apostat per un perfil conegut, i és que el jove lateral va jugar el seu últim any de juvenil amb el Girona a divisió d’honor, compartint plantilla amb una de les millors generacions que ha tret el club amb jugadors com Pedro Porro, Valery, Giorgi, Jofre i Pachón.

Al juvenil gironí hi va arribar procedent del Badalona i va tenir un paper secundari, jugant només 9 partit en tot el curs, dos d’ells com a titular, però tot i això va marcar dos gols. La seva projecció un cop tancada l’etapa formativa ha estat interessant, i és que Guillem va deixar el Girona per incorporar-se al Prat, amb qui va jugar 19 partits per acabar aconseguint l’ascens a 2a divisió B. El curs passat el jove lateral va fitxar pel Peralada, amb qui també ha tingut un paper molt destacat perquè el conjunt xampanyer acabés la temporada en la cinquena posició. Amb els altempordanesos Guillem ha jugat 20 partits, 16 d’ells de titular, i ha marcat un gol, a més de destacar per la seva projecció ofensiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)