Girona

Cessions força productives

Calaix. El Girona, que ja ha ingressat 2,5 milions per la venda del Choco Lozano al Cadis, podria obtenir encara més rèdit si el Sevilla i l’Espanyol acaben fitxant, via negociació, Bounou i Bernardo

Els jugadors cedits pel Girona a altres equips han tret prou rèdit de la seva temporada i el club espera treure’n encara més per a les seves arques, després d’haver ingressat ja dos milions i mig d’euros del Cadis, per la compra obligatòria del Choco Lozano després de l’ascens dels andalusos. El davanter hondureny ha firmat un gran any en què s’ha enfilat fins a les deu dianes en la lliga i ha assumit galons pel que fa al joc ofensiu en la part final i decisiva en què els gaditans han segellat el pas a la màxima categoria.

A Sevilla, Bounou ha acabat el curs oferint un bon rendiment com a titular en el lloc de l’inamovible Vaclík, que va caure lesionat, un fet que ha revalorat al marroquí, que podria haver convençut el cos tècnic comandat per Julen Lopetegui per exercir l’opció de compra, això sí, negociant a la baixa amb el Girona. Bounou podria tenir també altres ofertes, i els gironins hauran d’escoltar totes les alternatives, a més de la voluntat del mateix futbolista, per aconseguir el major botí possible d’un traspàs.

Pel que fa a Bernardo Espinosa, el central ha descendit amb l’Espanyol a segona A sent un fix en les alineacions de tots els tècnics que ha tingut. El colombià s’ha enfilat fins als 32 partits entre la lliga, la copa i l’Europa League i, tot i que el club blanc-i-blau no el fitxarà pels 2,5 milions que val la seva clàusula, si el tècnic que arriba al club (tot indica que serà Vicente Moreno) compta amb Bernardo i el Girona esta disposat a baixar el valor de la clàusula, els periquitos podrien replantejar-se l’operació, i és que el fet que encara no hi hagi desenllaç a segona A i s’hagi de disputar el play-off d’ascens ha paralitzat tota negociació.

De tot, entre els joves

Procedents del Peralada, que l’estiu passat va descendir a tercera, el Girona també va poder cedir futbolistes com ara Maxi Villa (Ponferradina), Iago López (Logroñés), Jofre Cherta (Horta), Kevin Soni (Espanyol B) i Àlex Pachón (primer a l’Andorra i després al Prat). Villa ha pogut tastar la segona A a Ponferrada tot i ser suplent habitual i jugar només set partits entre la lliga i la copa. El lateral o carriler dret ha acumulat 545 minuts i el més normal és que torni a l’entitat blanc-i-vermella. Pel que fa a Iago López, el lateral o carriler esquerre ha fet un bon curs a Logronyo i ha jugat força minuts de les 28 jornades disputades a segona B, en què l’equip ha quedat primer en el grup 2 i ha pujat mitjançant el play-off exprés disputat fa escassos dies a Andalusia.

Kevin Soni també ha jugat amb regularitat al filial de l’Espanyol (3 gols) mentre que Jofre Cherta i Àlex Pachón han trobat la continuïtat a partir del gener amb força participació a l’Horta i el Prat, fins que la pandèmia del coronavirus va aturar les competicions no professionals.

BOUNOU

El bon final de curs que ha tingut en el lloc de Vaclík l’ha fet cotitzar a l’alça al Nervión

BERNARDO

L’Espanyol no el fitxarà pels 2,5 ME que val, però amb una rebaixa podria replantejar-s’ho

CHOCO LOZANO

El davanter ha fet un gran curs, ha pujat a 1a i pertany al Cadis, que ja n’ha pagat 2,5 milions

ELS CEDITS PEL GIRONA

Bounou Sevilla
14 partits / 1.214 minuts / -6 gols
4t (1a divisió), suplent de Vaclík
Bernardo Espanyol
32 partits / 2.757 minuts / 3 gols
20è (1a divisió), descens a segona A
Maxi Villa Ponferradina
7 partits / 545 minuts / 0 gols
18è (2a divisió A), 6 partits titular
Iago López Logroñés
22 partits / 1.701 minuts / 1 gol
1r (2a divisió B, gr. 2), ascens a 2a A
Jofre Cherta Horta
6 partits / 421 minuts
Choco Lozano Cadis
34 partits / 2.300 minuts / 10 gols
2n (2a divisió A), ascens a 1a divisió
Kevin Soni Espanyol B
18 partits / 1.235 minuts / 3 gols
8è (2a divisió B), 8 targetes grogues
Àlex Pachón Andorra i Prat
10 partits / 160 minuts / 2 gols
8 partits / 386 minuts / 0 gols
17è (2a divisió B, amb el Prat)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)