Girona

El Girona té els cedits controlats

Sense por. El Saragossa va confirmar ahir que no podrà comptar amb Luis Suárez en el ‘play-off’, perquè haurà de tornar al Watford el 5 d’agost, però a Montilivi respiren tranquils i no veuen perillar cap dels sis cedits que tenen

Un dels hàndicaps que està comportant l’espera a aclarir quan es jugarà el play-off d’ascens a primera és un nou capítol del que ja es va viure l’1 de juliol amb els jugadors cedits. I és que el contracte inicial de cessió arribava fins al 31 de juny, el moment de tancar el curs, però portar la competició fins al 2 d’agost va obligar els clubs i jugadors a allargar aquests acords fins al moment en què s’acabés la temporada. Ara, els clubs es troben que el 2 d’agost no han ni jugat la primera eliminatòria de la fase d’ascens i apareixen els problemes. En aquest sentit, qui va alçar la veu durant el dia d’ahir va ser el Saragossa, que veu com el Watford vol fer tornar el colombià Luis Suárez, el seu màxim golejador amb 19 gols, el 5 d’agost. Per això el president Christian Lapetra va anunciar que si passa això prendrà mesures per adulteri de la competició, a la vegada que es va mostrar indignat per encara no saber la data dels partits.

El Girona en aquest sentit està tranquil, i és que fonts del club asseguren que en principi ho tenen tot lligat i no han de tenir problemes. Ja en van tenir, perquè els gironins van perdre el migcampista Jozabed Sánchez l’1 de juliol per aquest motiu, i és que va ser impossible arribar a un acord amb el Celta. De fet, dels altres sis jugadors que el Girona té cedits, només hi ha un cas que realment sigui preocupant, el d’Ignasi Miquel, peça absolutament indiscutible a l’eix de la defensa. Entre els altres cinc, n’hi ha tres que en el dia d’avui estan lesionats. Pablo Maffeo i Jordi Calavera es continuen recuperant de les seves lesions amb l’esperança d’estar en condicions un cop es comenci el play-off, mentre que Brandon Thomas està lesionat de llarga durada i tornarà a l’Osasuna quan el Girona doni per acabada la temporada. Per acabar, els altres dos cedits que té el Girona són Brian Oliván i Christian Rivera, que han tingut un paper molt secundari des de l’arribada de Francisco a la banqueta de Montilivi.

EL SARAGOSSA

El 5 d’agost es quedarà sense Luis Suárez, que haurà de tornar al Watford
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)