Territorial

Rebaixa en el preu de les quotes federatives i la Mutualitat

Futbol. La FCF informa que a partir de demà els clubs ja podran iniciar el procediment d’inscripció de federats i federades per a la temporada 2020/21 amb els descomptes aplicats

La FCF ha comunicat als clubs que a partir de demà (4 d’agost) ja es podrà iniciar el procediment d’inscripció de federats i federades per a la temporada 2020/21. Les quotes federatives i la Mutualitat tindran un descompte per a totes les categories gràcies a les bonificacions per a clubs i federats previstes en el pla econòmic extraordinari post Covid-19. Aquestes bonificacions en concepte de quotes federatives tenen un valor xifrat en 1.060.000 euros, i és que, s’adequarà el cost de la quota d’inscripció d’equip, de la quota de filiació i drets contractuals dels tècnics del CTE i del servei informàtic en funció del nombre d’equips inscrits de cada club.

Respecte a la Mutualitat, la reducció en totes les categories masculines i femenines està valorada en un estalvi de 1.932.450 euros. Per completar la inscripció el reconeixement mèdic haurà de trobar-se en vigor.

L’òrgan federatiu ha detallat diverses especificacions sobre la tramitació de les llicències d’àmbit estatal i territorial.

Pel que fa a les llicències de categoria estatal, l’inici del termini és el 4 d’agost i la finalització del termini de renovacions el 31 d’agost. La FCF recorda que a 2a divisió B i 3a divisió es poden inscriure fins a 22 jugadors, amb un màxim de setze majors de 23 anys –la resta ha de ser sub-23.– i que a la segona B hi ha d’haver un mínim de deu llicencies professionals. (P)

Per a les categories territorials, el termini també comença el 4 d’agost i la finalització de les renovacions s’enfila fins el 30 de setembre. L’ens també puntualitza que per a la primera i la segona catalana s’han d’inscriure un mínim de sis jugadors sub-23 i que per a la tercera i quarta catalana el mínim de sub-23 ha de ser quatre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)