Girona

Stuani: “L’equip està preparat, en forma i bé mentalment”

2a divisió A. El màxim golejador del Girona reconeix que la incertesa sobre la data generava preocupació. “Tenim ganes de jugar i que pugi el millor al camp”, diu l’uruguaià

Màxim golejador destacat de la lliga regular amb 29 gols, Cristhian Stuani és la gran esperança del Girona en la fase d’ascens a primera que comença dijous. “Ara sembla que sí que podrem disputar els partits i intentar aconseguir l’ascens per la via que ens queda. Fa setmanes que esperem aquest moment, i sembla que arriba”, ha explicat el davanter als mitjans del club. “Estem preparats. Crec que l’equip està bé, en bona forma i mentalment també bé, tot i que hi ha hagut un moment difícil per la incertesa que hi ha hagut”.

Fora dubtes

“Sens dubte que és diferent, entrenar sabent una data. Per nosaltres canvia molt. Hem tingut molts dies que ens ha tocat entrenar i seguir els protocols amb la màxima professionalitat, sense saber cap data ni si podríem jugar. Ens ho hem de prendre com una cosa que ens faci recordar els moments que hem passat i que ens doni forces per afrontar el que ve”.

La concentració

“És una mesura que és una mica difícil d’assimilar però veient com està tot i el que està passant en altres equips, i també les ganes d’acabar la competició, s’ha d’entendre. Volem que es jugui el play-off i que pugi el millor dins al camp. Ho hem de veure així, que ens pugui assegurar que estarem disponibles i en bones condicions”.

Sense públic

“És una qüestió més més mental. Ja hem tingut l’experiència dels últims partits de lliga sense aficionats. És diferent, però t’hi has d’acostumar. Ens hem de mentalitzar, ja ho sabem. Sempre és bo el suport de la gent, tenir-la a prop a l’estadi, però de totes maneres sentim el suport.”

L’Almeria

“Témoltes virtuts, és molt bon equip i té potencial. Hem d’intentar fer valer totes les nostres capacitats. Tenim molts arguments per poder guanyar els partits. S’ha de tenir en compte que són 180 minuts i crec que serà molt difícil. Ho haurem de donar tot.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)