Territorial

Embolica que fa fort al FE Palamós

FE Palamós. Els coordinadors del club anuncien la seva dimissió per desavinences amb la nova directiva

Els coordinadors de la Fundació Esportiva Palamós, Moha Jagou i Guillem Costa, han anunciat, mitjançant una carta adreçada als pares dels jugadors i jugadores del club, que han decidit plegar, malgrat haver-se anunciat la seva renovació el passat mes de juny.

Segons asseguren els dos excoordinadors en l’esmentada carta: "Fa una sèrie de dies que ens varen anunciar que entraria una nova directiva, la empresa Perfect Football, que treballa amb un projecte de l’Índia i Indonesia, amb el Senyor Shubham com a president i el senyor Joan Marmol com vicepresident". Els coordinadors van afegir que: "Una de moltes condicions que ens van comentar, és que no contaven amb un dels coordinadors, en aquest cas, en Guillem Costa. Hi han coses que van per sobre de l’econòmica de cada persona, que son els valors i la forma de treballar la base".

La Fundació Esportiva Palamós, club que aplega la base del Palamós CF segons conveni entre les dues entitats, havia arribat a tenir, fa pocs anys, mes de 300 jugadors, però actualment es manté amb poc més d’un centenar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)